vrijdag 3 oktober 2008

Zuid West 7





Tevergeefs, ongeduldig en geirriteerd wachtend op David Holgerson, een mogelijk nieuwe relatie èn mogelijk nieuwe baas, zuchtte Ingelien nog maar eens diep en tevens teleurgesteld. Verdomme, mannen ook..... één avondje uit, een vluchtig maar smakelijk gezoen bij het afscheid afgelopen zondag en een lunch-date voor deze middag, is het echt zo moeilijk om te denken dat vrouwen een vlekkeloos vervolg niet belangrijk vinden.
...David Holgerson kon zichzelf wel voor de kop slaan, na het prima verlopen avondje uit met Ingelien Mustard en het voor hem toch wel iets te vlot verlopen kiss and goodbye, was hij verdomme vergeten haar adres en mobile nummer te vragen. Nu zat hij met de gebakken peren, door de plotselinge verliefdheid was hij totaal vergeten dat hij op het tijdstip van de afspraak een interview had met de radaktie van RTL 7 in het Amstel hotel in Amsterdam. Het enige wellicht reddende idee wat hem te binnen schoot was 's morgens al een briefje neer te leggen op de plaats van de afspraak en biddend en hopend dat ze het zou vinden. Niet alleen was Ingelien een schoonheid, maar tevens een top kandidate als nieuwe personal-assistent voor de job in Chicago de volgende jaren.
...Nog tien minuten en de eikel kan het voorgoed vergeten.... Ingelien kon het eigenlijk maar niet geloven, het tweede gesprek van de sollicitatie als personal-assistent was zo goed verlopen en de click was zo duidelijk wederzijds aanwezig, David moest wel een enorm goed toneelspeler zijn òf inderdaad een gevoelloze klootzak om haar op deze manier te beduvelen. Had ze maar gevraagd om zijn GSM nummer, maar ja, doe je dat bij de tweede ontmoeting met je mogelijk nieuwe baas, tè opdringerig wilde ze nu ook weer niet zijn, ze wist dat veel mannen daar niet van houden.
...Plotseling schoot een simpele maar mogelijk beslissende gedachte door het hoofd van David, hij greep naar de telefoon, belde de nummer informatie en vroeg naar het nummer van Slot Neuberg waar ze op de binnenplaats hadden afgesproken. De sympatieke huismeester was uitermate begrijpend en ook zo vriendelijk om eventjes naar de binnenplaats te lopen om de daar wachtende dame het bericht over David's vergissing over te brengen.
...Goed, wegwezen hier, het heeft nu lang genoeg geduurd. Met het verstand op nul, het gezicht als bij storm, kwaad benend bijna stamvoetend en de handtastelijke en bemoeizuchtige portier of wat het ook mocht zijn ondertussen opzijduwend, liep Ingelien naar haar Fiatje en reed de boze toekomst tegemoet, kerels... de godverdomde klootzakken !


3 opmerkingen:

Susanne Stoop zei

De som van misverstanden....

Zien we jullie straks nog in Blankenberge?
Groetjes, Susanne en Yvette

LUC RABAEY zei

Wat een spanning!

paul zei

heb je al eens gepolst bij de zeeuwsche courant om deze pareltjes te publiceren
ik vind hier veel terug wat in een goeie collumn hoort.